AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmandan düşmek

Kahve falında apartmandan düşmek

Kahve falında apartmandan düşmek ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, yüksek bir makama geleceğine, önemli işler yapacağına, kazançlı işlere gireceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına, suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına delalettir.

Kahve falında apartmandan düşmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya yaratıcılık gerektiren işlerinizde ilham verici gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında apartmandan düşmek herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, kısmetlerinden olacağına delalet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı düşmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, eş, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, büyük başarılara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, yaptığı işlerin küçümseneceğine ve değer verilmeden yaşanacak bu hayatın kişiyi psikolojik açıdan zorlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeni apartmanlar görmek iş dünyasında kaybedilen prestijin geri kazanılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında ev apartman görmek eşsiz fırsatlar elde edeceğine, başarılı olacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına yorulur.

Kahve falında apartman yıkılmasını görmek aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine ve mutlu olunacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında apartmanın merdiveninden inmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, girdiği her işte daha büyük ve daha başarılı olacağına, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartmanda kaybolmak çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir