AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman dairesi görmek

Kahve falında apartman dairesi görmek

Kahve falında apartman dairesi görmek yaşam standartlarının ve evindeki bereketin artacağına, yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına, çok karlı yatırımlar yapacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine işaret eder.

Kahve falında apartman dairesi gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında apartman daireleri görmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, ancak iş hayatında sahip olunan itibar sayesinde bu sorunun kısa bir sürede bertaraf edileceğine delalettir.

Kahve falında apartman dairesi görmek hayatının zaferlerle dolacağına, iş sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında apartman dairesine taşınmak kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında yeni apartman dairesi görmek hastalıkların kalmayacağına, önemli ve ciddi işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman dairesi satın almak nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine yorulur.

Kahve falında nüfus dairesi görmek işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında büyük daire görmek iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına, bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında daire çizmek sıkıntılarından kurtulacağına, yaşamının daha kolay hale geleceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir