AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabede alışveriş yapmak

Kahve falında kabede alışveriş yapmak

Kahve falında kabede alışveriş yapmak hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine ve sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, maddi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşüleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet eder.

Kahve falında kabede alışveriş yapmak gördüyseniz:

  • İşinizi veya genel anlamda hayatınızı ilgilendiren konularda tamamen farklı düşüncelere sahip olabilirsiniz.

Kahve falında kabede alışveriş yapmak daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına işaret eder.

Kahve falında dükkandan alışveriş yapmak yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine ve rakiplerine çok büyük bir fark atacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında annemle alışveriş yapmak alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yurtdışında alışveriş yapmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok büyük bir huzur ve mutluluk duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğün alışverişi yapmak size sahtekarlık yapacak yakın bir kişiye ve melankoli içine düşüleceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında kantinden alışveriş yapmak kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evlilik için alışveriş yapmak kazançlarının gittikçe azalacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına işarettir.

Kahve falında kırtasiyeden alışveriş yapmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, maddi ve manevi bütün sıkıntıların, sorunların ve üzüntülerin son bulacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir