AnaSayfa / Genel / Kahve falında ev alışverişi yapmak

Kahve falında ev alışverişi yapmak

Kahve falında ev alışverişi yapmak çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, kazançlı bir adım atılacağına, daha önce kazanmadığı kadar büyük kazançlar elde edeceğine, yıkılacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, ilerleyeceğine ve çok başarılı olacağına işarettir.

Kahve falında ev alışverişi yapmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla ya da otorite konumundaki kişilerle sorunlar yaşayabilirsiniz veya seyahatler sırasında aksilikler yaşanabilir.

Kahve falında eve alışveriş yapmak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ev için alışveriş yapmak aynı karşılığı alamayacağına ve artık bu durumu zorlamaktan vazgeçeceğine, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına delalettir.

Kahve falında ev alışverişi yapmak başarılı adımlar atılacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına delalet eder.

Kahve falında kantinden alışveriş yapmak sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hep yerinde sayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle alışveriş yapmak hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyle alışveriş yapmak karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, falı kapatan kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında nişan alışverişi yapmak evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında amerikada alışveriş yapmak maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına ancak durumun farkına vardıktan sonra arkadaşlık ilişkilerine son vereceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir