AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek ruhunun şifa bulacağına, sağlık sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda yanlış tutumlara girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işarettir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına ve imkânlarının daha geniş hale geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine yorulur.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına inanılır.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, şansının kendinden yana olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli olmayan birinin hamile olduğunu görmek sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine, bir sebeple sıkıntı çekeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir