AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartmanın sallandığını görmek

Kahve falında apartmanın sallandığını görmek

Kahve falında apartmanın sallandığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine, işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, inanca ve cesarete sahip olacağına, her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, inancını bir kenara atacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına delalettir.

Kahve falında apartmanın sallandığını gördüyseniz:

  • Kişisel arzularınızın birden artması gerçekleşmesi zor isteklerde bulunmanıza neden olabilir.

Kahve falında apartmanın sallandığını görmek geçiminin yerinde olacağına, harcamalarında aşırıya gitmesi halinde borçlanabileceğine delalettir.

Kahve falında çok katlı apartman görmek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına delalettir.

Kahve falında apartman boşluğuna düşmek harcama gücünün artacağına, borçların ödeneceğine alamet eder.

Kahve falında apartmandan aşağı bakmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine bu sayede sadece bir insana yardım etmekle kalmayacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında apartman merdiveninden çıkmak düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir apartmanda olmak karamsarlığa düşeceğine, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında lüks apartman görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, yasaklı ve günahlı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında depremde apartmanın yıkıldığını görmek iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, kendisine hiç uygun olmayan kişiler ile ortaklık kurmak zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir