AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek mal ve mülkün telafi edileceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Taleplerinizi iletirken politik olmanızda fayda var.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evli kadının kocasıyla evlendiğini görmek çok büyük bir şöhrete kavuşacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına delalettir.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, gözden düşeceğine, ayıplanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının tekrar evlendiğini görmek kendi işinin sahibi olunacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, parasız günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının başka bir erkekle evlendiğini görmek geçmişi unutarak bundan sonra yolun kalan kısmına bakacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, yardıma muhtaç herkese büyük yardımlarda bulunulacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir