AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, sıkıntılarının ve zor günler geçireceğine, yaşlılığında da rahat edeceğine, hastalıkların haneden uzak olacağına, yüceltileceği sözler duyacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Belli konulara sabit fikirli yaklaşmanın ya da ısrarcı olmanın faydasını görmeniz zor olabilir.

Kahve falında evli bir kadının tekrar evlendiğini görmek yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının evlendiğini görmek çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine delalet eder.

Kahve falında evli bir kadının yeniden evlendiğini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadınla evlendiğini görmek dış görünüşünün etkileyiciliği ile çok sayıda aşığı olacağına, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir kadının evlendiğini görmek kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işarettir.

Kahve falında evli kadınla evlenmek iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bir kadının başkasıyla evlendiğini görmek zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evli kadının başkasıyla evlendiğini görmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir