AnaSayfa / Genel / Kahve falında eve görücü geldiğini görmek

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, karlı işlere gireceğine, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eve görücü geldiğini gördüyseniz:

  • Bazı konularda yapılan konuşmalar aşağılanma veya hafife alınma şeklinde algılanabilir.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine görücü geldiğini görmek yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadına görücü gelmek hayallerinin gerçekleşmeyeceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek esenlik bulup, hafifleyeceğine, sonradan da çok üzüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında görücü geldiğini görmek büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek bilgisine ve becerisine güvenmediği işlere kalkışmayacağına ve üstesinden gelemeyeceği sorumlulukların altına girmeyeceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir