AnaSayfa / Genel / Kahve falında görücü gelmek

Kahve falında görücü gelmek

Kahve falında görücü gelmek yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, çok severek gireceği bir çalışmada büyük zararlar göreceğine, çok sıkıntılı ve zor günler yaşayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, geleceğin güzel olacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, daha iyi yerlere geleceğine, uğranan zararın en kısa zamanda telafi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında görücü gelmek gördüyseniz:

  • Gerek aile büyükleriniz, gerekse yaşlı kimselerden gelen olumlu yardımlar size yeni bir yön kazandırabilir.

Kahve falında kardeşine görücü geldiğini görmek zarar edilecek bir işten verilecek kararlar sayesinde kazanç elde edileceğine ve bolluk içinde bir hayata sahip olunacağına, büyük kazançlar getireceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında erkeğe görücü gelmek çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, her zaman çok başarılı olacağına, işe gösterilen ilginin artacağına işarettir.

Kahve falında evli birine görücü geldiğini görmek fal sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendine görücü geldiğini görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında görücülerin geldiğini görmek çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına, destek olan kişiler sayesinde çok büyük takdirler alınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşına görücü geldiğini görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına inanılır.

Kahve falında görücü geldiğini görmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında eve görücü geldiğini görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, eşine ve çocuklarına gereken önemi bir süre gösteremediği için kişinin moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir