Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, hayırlı kazançlar ve başarılar kazanacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hayır ve bereketin artmasına, yeni şeyler deneneceğine, insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak gördüyseniz:

  • İş arkadaşlarınız, meslektaşlarınız ya da yakın çevrenizdeki kişiler önemsiz konular üzerinde anlaşmak amacıyla fazla zaman kaybetme eğiliminde olabilir.

Kahve falında sevdiğin bir erkeğin elini tutmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, işlerin yakın zaman içinde yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin erkeğin elini tutmak etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, maddi olarak herhangi bir borcu olmadan yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tutmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak yaşanan rahatsızlıkların yerini sağlığa bırakacağına, kendisini bu konuda çok şanslı göreceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin adamın elini tutmak birlik ve dayanışma halinde olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğinin elini sımsıkı tutmak şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top