AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, evini ve ailesini unutacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Kahve falında erkek çocuğun elini tutmak bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, makbul olan şeylere yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çocuğun elini tutmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, tüm hastalıklarını, dertlerini, üzüntülerini ve acılarını unutacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, büyük bir ortaklık yapılacağına işaret eder.

Kahve falında küçük çocuğun elini tutmak onu dinleyeceğine, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, kimsenin sözlerine kulak asmadan kendi bildikleriyle hareket edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği çocuğun elini tutmak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında bir çocuğun elini tutmak girilen her işte aynı açmazla karşılaşılacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında erkek çocuğu tutmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir