AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkek elini tutmak

Kahve falında erkek elini tutmak

Kahve falında erkek elini tutmak taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, dünya ve ahiretinin güzel olmasına, dualarının gerçekleşeceğine, aksiliklerin aşılacağına, iş hayatında terfi alınacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, makam ve rızık sağlayacağına, sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkek elini tutmak gördüyseniz:

  • Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Kahve falında elinde erkek bebek tutmak acı veren durumların vuku bulacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tanıdığı bir erkeğin elini tutmak sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında tanımadığı erkeğin elini tutmak aile hayatında çok büyük bir mutluluğa yani evliliğe adım atacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde içinde bulunduğu işi çok üst seviyelere çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği erkeğin elini tutmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Kahve falında erkek arkadaşın elini tutmak sanatının insanları memnun ve tatmin etmeyeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına delalet eder.

Kahve falında erkek çocuğu elini tutmak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, parasal olarak iyi bir mevkiye kavuşulacağına, gerek kısa gerek uzun vadede çok iyi işler yapılacağına ve aile bireylerinin birlikte hareket etmesi sayesinde güzel günler göreceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı erkeğin elini tutmak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, pek çok kişinin size imrenerek bakacağına yorulur.

Kahve falında evli erkeğin elini tutmak manevi anlamda da istediği huzuru yakalayacağına, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir