AnaSayfa / Genel / Kahve falında boş apartman görmek

Kahve falında boş apartman görmek

Kahve falında boş apartman görmek tüm hayallerinin çok kısa süre içinde ve zahmetsizde gerçekleşeceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, darlığa düşmeyeceğine, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine işarettir.

Kahve falında boş apartman gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili gireceğiniz birtakım masraflar nedeniyle parasal açıdan sıkıntıya düşebilir, zor durumda kalabilirsiniz.

Kahve falında boş apartman görmek ters giden olayların düzeleceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yüksek apartmanda olduğunu görmek gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına tabir olunur.

Kahve falında apartman bahçesi görmek hoş olmayan sözler işiteceğine, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yıkık apartman görmek rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, büyük miktarda para kazanacağına, bu paralar ile insanlara büyük iyilikler ve yardımlar yapacağına ve Allah katında çok büyük sevaplar işleyeceğine işarettir.

Kahve falında geniş apartman görmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, yeni işler alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında denizin içinde apartman görmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına tabir olunur.

Kahve falında apartman yıkıldığını görmek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Kahve falında apartmandan aşağı atlamak rızkının kesileceğine, gülmeyi ve eğlenmeyi başaracağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir