AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman temeli görmek

Kahve falında apartman temeli görmek

Kahve falında apartman temeli görmek gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, çok uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, hayırlı bir evlilik yapılacağına, iş hayatında atılıma geçeceğine, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, elindeki malların gideceğine, fal sahibinin ağız tadının da yerinde olacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında apartman temeli gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde yapabileceğiniz değişimleri gözden geçirmek, kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olacak.

Kahve falında apartman temeli görmek daha şık mekanlarda eğleneceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin temelini atmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bina temeli kazmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına delalet eder.

Kahve falında bir evin temelini görmek girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına işarettir.

Kahve falında temel taşı görmek sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ev temeli atıldığını görmek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, geçim derdinin ömrünün sonuna kadar biteceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, iş kaybı yaşanacağına ve eğitim hayatında yaşanacak bir talihsizlik yüzünden okulla ilişkinin kesileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kazılmış temel görmek koyu muhabbette kalacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına işarettir.

Kahve falında temel görmek kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine ve yeni bir haneye kavuşulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir