AnaSayfa / Genel / Kahve falında apartman sahibi olduğunu görmek

Kahve falında apartman sahibi olduğunu görmek

Kahve falında apartman sahibi olduğunu görmek alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine ve içinden çıkılmaz bir hal alacağına, gittikçe çıkmaza düşeceğine ve hızlı bir şekilde düşüşe geçerek dibe vuracağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, zorluklarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, bahtının açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında apartman sahibi olduğunu gördüyseniz:

  • Maddi manevi size bedel ödetebilecek veya size kendinizi kötü hissettirebilecek kişilerden uzak durun.

Kahve falında apartman sahibi olduğunu görmek böylece geçim derdinin baş göstereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında apartman sahibi olmak ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Kahve falında apartmanda oturmak sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, insanları sakinleştireceğine delalet eder.

Kahve falında apartmandan atlamak sevdiği kişiyle birlikte mutlu bir yuvaya sahip olacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine inanılır.

Kahve falında apartman süpürmek çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, keyifsizliğinin dışarıdan fark edileceğine rivayet eder.

Kahve falında yeni apartmanlar görmek hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok yüksek apartman görmek kısa süreli hastalık yaşamasına, huzurunun yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında apartman yıkamak yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, fal sahibinin dost meclislerinde arkadaşları ile toplanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir