AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri çözülemeyen problemlerin nihayete erdirileceğine, neşesini kaçıracağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, herkesin dikkatini çekecek, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, fakirlik yaşayacağına, aile içinde husumet gelişeceğine, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine yorulur.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını gördüyseniz:

  • Aile büyüklerinizden size gelebilecek olan bir teklif var.

Kahve falında nişanlısını evli görmek çok sıkıntılı zamanları geride bırakacağına, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine inanılır.

Kahve falında evli biriyle nişanlandığını görmek idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğun halde başkasıyla nişanlanmak bol kazanç elde edileceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında nişanlının evli olduğunu görmek halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine işaret eder.

Kahve falında evliyken başkasıyla nişanlanmak deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, hayırlı bir kısmet ile dünya evine girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına delalet eder.

Kahve falında evli birinin nişanlandığını görmek ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olup nişanlanmak eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, aile bireylerinin çok üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında evliyken başka biriyle nişanlanmak yapılan hataların telafi edileceğine, yeni kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir