AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, verilen emeklerin heba olacağına, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, elindeki imkanların artacağına delalet eder.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu gördüyseniz:

  • Yeteri kadar gayret gösterirseniz yıkılan her şeyi onarabilirsiniz.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına delalet eder.

Kahve falında evli bir kadını hamile görmek olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kısa vadede büyük bir yol katedeceğine işaret eder.

Kahve falında evli kadının kendini hamile görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadının hamile olduğunu görmek parasının azalacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek haksızlıklara da karşı geleceğine, sıkıntılarının geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında evli ve hamile olduğunu görmek yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, yurtdışına gidileceğine, pek çok aksilikle boğuşmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evli kadini hamile görmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir