AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, sorunların son bulacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına, çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan durum, olay veya bilgilere göre, bazı konularda planlarınızı değiştirmeniz gerekebilir.

Kahve falında evli bayanın gelinlik giymek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, yaşamının güzellikler içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evli bayanı gelinlikle görmek ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, adının ülke dışında yayılacağına delalet eder.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek kazançlı bir işin başına geçirileceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına yorulur.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek çok mutlu olacağı günler geçireceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek aile huzurunuzun bozulacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir