AnaSayfa / Genel / Kahve falında evliyken gelinlik giymek

Kahve falında evliyken gelinlik giymek

Kahve falında evliyken gelinlik giymek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, küslüklerin biteceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine delalettir.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, elinde bulunan mal ve mülkün kısa sürede yapacağı işler sayesinde daha da artacağına, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine ve maddi beklentilerin fazlasıyla karşılanacağına, yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine delalettir.

Kahve falında evlinin gelinlik giymek servet sahibi olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında evli gelinlik giymek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli birinin gelinlik giydiğini görmek afiyette olacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine alamet eder.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup ferahlığa çıkacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir