AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, bazen umutlarını yitireceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, her türlü zayıflığından, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, sorunlu zamanlar geçireceğine, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Neyi başarmak ya da tamamlamak istediğiniz konusunda net olmanız gerekiyor.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek varsa tüm borçlarını ödeyeceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giydiğini görmek işinde de büyük başarılara imza atacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında evli olduğu halde gelinlik giymek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olmadığı halde bebek emzirmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olduğun halde evlendiğini görmek işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına rivayet eder.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlenmek ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına delalettir.

Kahve falında evli olduğu halde evlenmek nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evli olduğu halde başkasıyla evlendiğini görmek canının kıymetini bileceğine ve mümkün olduğunca hayattan zevk almaya çalışacağına, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir