AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kadın gelinlik giymek

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, bir proje sayesinde çok büyük başarılar kazanacağına, kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, kariyerinizi veya sosyal yaşamınızla ilgili bir konuyu açıklığa kavuşturmanız gerekiyor ya da gerekebilir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek onlar gibi davranıp, mal ve para sahibi olacağına, mesai saatlerinin de uzun olacağına tabir olunur.

Kahve falında evli kadın gelinlik giymek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, mali olarak sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, bu sayede refah içinde yaşanacağına ve mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, sürekli bağırıp çağıracağına delalet eder.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giydiğini görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadını gelinlikli görmek çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına, hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine inanılır.

Kahve falında evli kadını gelinlikle görmek çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, bolluğun ve bereketin daha önce hiç olmadığı kadar artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir