AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, rakiplerin alt edileceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sürekli olarak emirler veren fal sahibinin pek çok kişiyle arasının açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giymek yanlışa düşmeden, helal lokma yiyerek ve şükür kelimesini dilinden düşürmeyerek hareket edeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında evli bir kişinin gelinlik giydiğini görmek hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik giydiğini görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında evli kişinin gelinlik görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, mal ve para biriktireceğine delalettir.

Kahve falında evli kişiyi gelinlikle görmek üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, güzel bir yola çıkılacağına işarettir.

Kahve falında evli bir kadının gelinlik giymek sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına tabir olunur.

Kahve falında evli olan gelinlik giymek araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet eder.

Kahve falında evli olduğun halde gelinlik giydiğini görmek çok büyük bir sevinç duyulacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir