AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli birinin gelinlik giymek

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, rakipsiz hale geleceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, şifa bulmanın huzuru ile deyim yerindeyse derin bir oh çekeceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine işarettir.

Kahve falında evli birinin gelinlik giymek gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz veya gayrimenkul başlıklarıyla ilgili konularda her an önemli değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında evli birinin gelinliğini giymek nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında evliyken tekrar gelinlik giymek verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine yorulur.

Kahve falında evli kadının gelinlik giydiğini görmek bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının beyaz gelinlik giymek imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine alamet eder.

Kahve falında evli birini gelinlik giydiğini görmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evlinin gelinlik giymek anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine ve hayırlı işler yerine kötü şeyler yapacağına yorulur.

Kahve falında evli kadının gelinlik giymek hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evliyken gelinlik giymek kişinin geçiminin zorlaşacağına, işinde itibar edineceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir