AnaSayfa / Genel / Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek eline güzel fırsatların geçeceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, işlerin çok büyümeyeceğine, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, rızık eksikliği yaşayacağına, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, mutlu ve huzurlu günlere kavuşulacağına rivayet eder.

Kahve falında evli arkadaşını hamile gördüyseniz:

  • Bazı kişilere baskı uygulamadan önce çok iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında evli arkadaşını hamile görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine delalettir.

Kahve falında evli değilken hamile kalmak ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine işaret eder.

Kahve falında evli değilken hamile olduğunu görmek aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kadının kendini hamile olduğunu görmek maddi kayıpların sona ereceğine, ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine tabir olunur.

Kahve falında evli bir kadının başkasından hamile olduğunu görmek bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına yorulur.

Kahve falında evli bir kadının hamile olduğunu görmek hayırlı terfiler alınacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli bayanı hamile görmek sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, kazançlı bir ortaklık kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evli kızının hamile olduğunu görmek gayrimenkul işiyle ilgili bir ortaklık kurulacağına, zarar edilen işlerin kara geçirileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir