AnaSayfa / Genel / Kahve falında su altında kalmak

Kahve falında su altında kalmak

Kahve falında su altında kalmak maddi çıkmazların biteceğine, kısmetin bollaşacağına, kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, aşama kaydedeceğine yeni fırsatlar elde edeceğine, bereket ve huzur getireceğine, umutlarının tazeleneceğine, kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına tabir olunur.

Kahve falında su altında kalmak gördüyseniz:

  • Telaş yüzünden küçük kazalar olabilir.

Kahve falında evin sular altında kaldığını görmek hayatının daha kolay olacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına delalettir.

Kahve falında sular altında kalmak ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında suyun altında kalmak günlerinin güzelleşeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, yaşam enerjisine kavuşacağına delalettir.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek sevgiyi ve hürmeti göreceğine, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine tabir olunur.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, mevki ve makam sahibi kişiler ile kurulacak olan dostluk sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek çekemeyenlerin de çoğalacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına işaret eder.

Kahve falında suların altında kalmak maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir