AnaSayfa / Genel / Kahve falında suyun altında kalmak

Kahve falında suyun altında kalmak

Kahve falında suyun altında kalmak hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, düşmanlarımızı alt etmeye, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, yüzünün güleceğine, sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına inanılır.

Kahve falında suyun altında kalmak gördüyseniz:

  • İnsanlar kendi işleri için sizin desteğinizi isteyebilirler.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında her yerin sular altında kaldığını görmek hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına yorulur.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında evlerin su altında kaldığını görmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında su altında kalmak kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında suların altında kalmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, sorunların üstesinden geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir