AnaSayfa / Genel / Kahve falında suların altında kalmak

Kahve falında suların altında kalmak

Kahve falında suların altında kalmak hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, yeni bir ev alınacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine, iş konusunda büyük ve engin tecrübelere sahip bir kişi ile büyük bir ortaklık kurulacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, sosyal hayatında ve iş hayatında neredeyse farklı bir kişi olarak görüleceğine ve çok büyük bir sevince kapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında suların altında kalmak gördüyseniz:

  • Cinsiyetiniz ne olursa olsun bir erkekle tanışıp, yakınlık kurmanız olasıdır.

Kahve falında dünyanın sular altında kaldığını görmek hayallerindeki eve sahip olacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine inanılır.

Kahve falında deniz suyu altında kalmak birikim yapılacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine rivayet eder.

Kahve falında caminin sular altında kaldığını görmek mali krize gireceğine, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine işaret eder.

Kahve falında su altında nefessiz kalmak iş hayatında ve aile hayatında çok zor durumlara düşeceğine, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine işarettir.

Kahve falında aniden sular altında kalmak eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında suyun altında kalmak ticaretin açılacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına işaret eder.

Kahve falında bir yerin sular altında kaldığını görmek elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına delalettir.

Kahve falında şehrin sular altında kaldığını görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına, Allah’ın izni ile çok hayırlı ve güzel mevkilere terfi edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir