AnaSayfa / Genel / Kahve falında açık terlik görmek

Kahve falında açık terlik görmek

Kahve falında açık terlik görmek gözlerinin mutluluktan parlayacağına, can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, büyük maddi ve manevi zarara uğrayacağına, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine rivayet eder.

Kahve falında açık terlik gördüyseniz:

  • Ay genelinde hassasiyetiniz yüksek olabilir.

Kahve falında açık terlik görmek mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına inanılır.

Kahve falında önü açık terlik giymek beddua ve ah alacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı çıkarıp terlik giymek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, sevilen bir dostun geleceğine delalettir.

Kahve falında taşlı terlik görmek umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve fal sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında terliğini suya düşürmek yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, galibiyetlerinin artacağına delalet eder.

Kahve falında sarı renk terlik görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski terlik giymek hayata karşı cesaretleneceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine rivayet eder.

Kahve falında mor terlik almak fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna, büyük zararlar getireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir