AnaSayfa / Genel / Kahve falında taşlı terlik görmek

Kahve falında taşlı terlik görmek

Kahve falında taşlı terlik görmek başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına alamet eder.

Kahve falında taşlı terlik gördüyseniz:

  • Sağlığınızı güçlendirecek önlemler almanız gerekiyor.

Kahve falında taşlı terlik görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taşlı terlik giymek sabır ve azim göstermesi sayesinde hayırlı bir iş hayatına ve mutlu bir evliliğe sahip olacağına, çocuklarının hayırlı ve vefalı kişiler olacağına delalettir.

Kahve falında güzel terlik giymek günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına inanılır.

Kahve falında ev terlikleri görmek kişinin başına gelen her olayda daha ılıman bir tavır sergileyeceği için çevresi tarafından da daha sevilen bir insan haline geleceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tahta terlik giymek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına işaret eder.

Kahve falında misafire terlik görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, içinde bulunulan ve kişiyi sıkıntı veren olumsuzlukların ardından gelecek büyük mutlu haberlere, iyi insanlarla arkadaş olunacağına delalettir.

Kahve falında kediye terlik atmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe terlik almak dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir