AnaSayfa / Genel / Kahve falında terliğini suya düşürmek

Kahve falında terliğini suya düşürmek

Kahve falında terliğini suya düşürmek sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, uğurlu gelecek kimselerle tanışmaya ve onlarla iş yapmaya, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terliğini suya düşürmek gördüyseniz:

  • Gereksiz kişileri hayatınızdan uzaklaştırma kararı alabilirsiniz.

Kahve falında terliği suya düşürmek önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine, bu nedenle hayatının zorlaşacağına, özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine inanılır.

Kahve falında suya terlik düşürmek ağız tadında ve keyif içinde bir hayat yaşayacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında terliğini suya düşürmek maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında terliği tuvalete düşürmek işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine inanılır.

Kahve falında terlik düşürmek çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine inanılır.

Kahve falında terliğini tuvalete düşürmek ortaklıklar varsa da bozulacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında terliğin tuvalete düştüğünü görmek iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Kahve falında tuvalete terlik düşürmek sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, kendini özgür ve arınmış hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir