AnaSayfa / Genel / Kahve falında zinayı reddetmek

Kahve falında zinayı reddetmek

Kahve falında zinayı reddetmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, kazancın günden güne artacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, maddi kayba uğrayacağına, bir süre kendini herkesten izole etmesine neden olacağına, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına inanılır.

Kahve falında zinayı reddetmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelemeye veya halı altına itmeye çalıştığınız bir konu, siz ilgilenene kadar peşinizi bırakmayacağa benziyor.

Kahve falında zinayı reddetmek darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, geç de olsa huzura erileceğine tabir olunur.

Kahve falında babayı reddetmek tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine inanılır.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine ve hayallerine kavuşacağına, ağır konuşmaları yüzünden bazı dostlarını kıracağına delalettir.

Kahve falında bir erkek tarafından reddedilmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, kötü günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgili tarafından reddedilmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sevinç ve mutluluğa alamet eder.

Kahve falında içkiyi reddetmek bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, kendisini seven bir arkadaşının ön ayak olması ile koşulları daha iyi olan bir iş sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek ailesinde de büyük sorunlar söz konusu olmayacağı için huzurunun yerinde olacağına, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine işarettir.

Kahve falında para reddetmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, büyük sorunlar yaşanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir