AnaSayfa / Genel / Kahve falında içki içmeyi reddetmek

Kahve falında içki içmeyi reddetmek

Kahve falında içki içmeyi reddetmek kendisiyle de gururlanacağına, yeni gayrimenkuller alınacağına, sağlık sorunlarının son bulacağına, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, size ait olan bir mülkün elinizden çıkabileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek gördüyseniz:

  • Herzaman resmi kanalları veya hiyerarşiye göre ilerlemek verimli olmayabilir, bazen bağlantılarınızı kullanmanız gerekiyor.

Kahve falında içki içmeyi reddetmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine, yatırımlardan büyük kazanç elde edeceğine bu sayede hem daha kolay bir hayat yaşama şansı elde edeceğine hem de bundan sonra çok daha rahat şekilde gelir kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında içkiyi reddetmek kişinin çocuk hasreti çekeceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına delalet eder.

Kahve falında evlenmeyi reddetmek hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine delalettir.

Kahve falında reddetmek ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında ilişkiyi reddetmek ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine rivayet eder.

Kahve falında yardımı reddetmek büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına alamet eder.

Kahve falında sevgili tarafından reddedilmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişi tarafından reddedilmek kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine, iş hayatı içinde üst bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir