AnaSayfa / Genel / Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek fal sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, kazancının tükenmeyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kısa bir zaman içinde herhangi bir sorun yaşamadan kurtulacağına, kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde takı takıldığını gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Kahve falında düğünde takı takıldığını görmek girdiği işleri kaybedeceğine, güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine tabir olunur.

Kahve falında takı takıldığını görmek kavgalı durumların nihayete ereceğine, hiç hesapta olmayan bir seyahate inanılır.

Kahve falında evlenip takı takıldığını görmek malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, içine girdiği bir toplulukta kendisini üzmeye çalışan bir kişi ile ağız dalaşına gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğünde para takıldığını görmek kafasını kurcalayan sorunların biteceğine, işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düğün takıları görmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında düğün takısı görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde takı takmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir