AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yarı yolda kalmaktan korkulan bir işle muhatap olunacağına ve zararlı bir alışkanlıkla ilgili olarak verilecek tedavi kararından dönüleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, falı kapatan kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, İşinde yükselmeye, yol kat etmeye ve basamak atlamaya, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, fal sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine işaret eder.

Kahve falında başkasına altın takıldığını gördüyseniz:

  • Tartışmalı ortamlar veya size karşıt fikirdeki kişilerle mücadele edilmesi söz konusu olabilir.

Kahve falında üstüne altın takıldığını görmek hanenizde bereket yoksa hanenize bolluk ve bereket geleceğine, hayır getirecek bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında üzerine altın takıldığını görmek uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kişilerle arasının fena şekilde açılacağına işarettir.

Kahve falında yarım altın takıldığını görmek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına delalettir.

Kahve falında bebeğe altın takıldığını görmek elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasına altın takıldığını görmek kar sağlayacağı işlere gireceğine, hayata daha sıkı tutunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında düğünde altın takıldığını görmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, ona göre davranacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine altın takıldığını görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında altın küpe takıldığını görmek hasta ise iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir