AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlatlık verildiğini görmek

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, geriye doğru gideceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evlatlık verildiğini gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakmak daha mantıklı gibi görünse de, liderliği ele almanız veya inisiyatif kullanmanız gereken yerlerde harekete geçmenin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında evlatlık verilmek bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine delalet eder.

Kahve falında verilen altını almak ödemelerin kolaylıkla yapılacağına, elinin kolunun bağlanacağına inanılır.

Kahve falında verilen selamı almamak ondan faydalanacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında görev verilmek elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Kahve falında verilen altını almamak elinin bolluğa kavuşacağına, ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işine son verildiğini görmek başını yastığa daha rahat koyacağına, çok zor günler yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında para verip almak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve fal sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir