AnaSayfa / Genel / Kahve falında evlatlık verilmek

Kahve falında evlatlık verilmek

Kahve falında evlatlık verilmek farklı kişilerle tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına ve hem kendisini hem ana babasını üzecek bir duruma düşeceğine, aile hayatına adım atılacağına, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine inanılır.

Kahve falında evlatlık verilmek gördüyseniz:

  • Arka arkaya birkaç yerden para alabilirsiniz.

Kahve falında evlatlık verildiğini görmek maddi zarar edeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında evlatlık verilmek iyilik görüleceğine ve yeni dostluklar kurulacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında altın verildiğini görmek hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalettir.

Kahve falında verileni almamak çok büyük miktarda paralar kazanacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına delalet eder.

Kahve falında verilen hediyeyi almamak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, arada kırıcı bazı konuşmalar geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında para verip almak tüm dileklerin tutacağına, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mahkemeye verildiğini görmek başına tekin olmayan olayların geleceğine, aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında icraya verilmek sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, duygularının karşılıklı olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir