AnaSayfa / Genel / Kahve falında verilen altını almak

Kahve falında verilen altını almak

Kahve falında verilen altını almak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, anne babanın birbirine düşeceğine, arzu ve isteklerine kavuşacağına, hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kariyer basamaklarını sağlam bir şekilde çıkacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, hak yolundan ayrılmayacağına işarettir.

Kahve falında verilen altını almak gördüyseniz:

  • Kurslar, seminerler veya diğer eğitici faaliyetler söz konusu olabilir.

Kahve falında verilen altını almamak yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında para verip altın almak ticaretten yana şanslarının açık olacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında verilen altını almak içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında altın verildiğini görmek moralinin her zaman yerinde olacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında altın yüzük verildiğini görmek sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında verilen yüzüğü almamak sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine ve bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, konforunun ve lüksünün yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında verilen suyu içmemek elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına rivayet eder.

Kahve falında selasının verildiğini görmek yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir