AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek önemli işler yapacağına böylece toplumda çok sevileceğine, zarar göreceğini bile bile bazı çalışmalar yapmak için adımlar atacağına, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına inanılır.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemeniz durumunda yaşam tarzınızda veya iş hayatınızda bazı değişiklikler söz konusu olabilir.

Kahve falında evinin üstüne uçak düştüğünü görmek söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında üstüne uçak düştüğünü görmek haksızlık yapmayacağına, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına işaret eder.

Kahve falında evine uçak düştüğünü görmek sosyal hayatını da askıya alacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uçağın üstüne binmek güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, sıkıntılı zamanların geride kalacağına, elin yapılacak işlerle gitgide bollaşacağına, gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, böylece maddi imkânların genişleyeceğine işarettir.

Kahve falında üstüne çığ düştüğünü görmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, önceden planlanmış proje veya yolculukların iptal olabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evin üstüne ev yapmak evlatlarının hayırlı olacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir evin üstüne yıkıldığını görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine rivayet eder.

Kahve falında evin üstüne cıkmak iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına, sahip olacağı hayattan da memnun olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir