AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tavanını temizlemek

Kahve falında evin tavanını temizlemek

Kahve falında evin tavanını temizlemek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, sürekli tartışacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, ferah düzeyinin her geçen gün yükseleceğine, malının ve parasının da artacağına, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Kahve falında evin tavanını temizlemek gördüyseniz:

  • Ağzımızdan kaçan cümleler, istenmeyen açıklamalar söz konusu olabilir.

Kahve falında evin tavanını temizlemek sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavan temizlemek evine daha fazla rızkın cebine de daha büyük miktarlarda gelirin gireceğine, kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine işarettir.

Kahve falında tavanı temizlemek kötü günlerinden kurtulacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine inanılır.

Kahve falında evin tavanının yıkıldığını görmek herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında evin tavanını delik görmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında evin tavanından su aktığını görmek her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında evinin tavanını görmek üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında evin tavanını süslemek hayatınızda çok güzel değişiklikler olacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir