AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sağlıklı ve zinde olacağına, hem de çok üzüleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, çok büyük ses getireceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Bilişim, medya, halkla ilişkiler konularında olumlu gelişmeler sizi bekliyor.

Kahve falında evin içini tamir ettirmek çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, kişinin becerilerinin farkına varılacağına böylece işinde terfi ettirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bisiklet tamir ettirmek günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, eş dost ya da akrabalardan biri ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ev tamir ettirmek kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında çizme tamir ettirmek sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine, hayattan daha zevk alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir