AnaSayfa / Genel / Kahve falında çizme tamir ettirmek

Kahve falında çizme tamir ettirmek

Kahve falında çizme tamir ettirmek mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, kazancın ikiye katlanacağına, Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, bir sebeple insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, uzun zaman önce başladığı ancak sonra üzerine düşünemediği bir proje ile ilgili olarak yeni adımlar atmaya başlayacağına ve bu sayede bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çizme tamir ettirmek gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir, yeni bir işe başlayabilirsiniz.

Kahve falında çizme tamir ettirmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, yönetici makamına geleceğine alamet eder.

Kahve falında tamir ettiğini görmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek kurulu düzeninin devam edeceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında televizyon tamir ettirmek elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına, daha fazla kazanç ve mal varlığı elde etme girişimlerinin havada kalmayıp, kişinin istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, müjdeli haberler alacağına, sevineceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabıyı tamir ettirmek tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski araba tamir ettirmek özellikle İslamiyet ve tasavvufla ilgilenerek kendisini üzen durumlara karşı bakış açısını değiştireceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir