AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin tamir edildiğini görmek

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek kendisine uğur getireceğine, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, duaların boşa gideceğine, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, haneye bolluk ve bereketin dolacağına, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine tabir olunur.

Kahve falında evin tamir edildiğini gördüyseniz:

  • Yanlışlıkla söyleyeceğiniz sözler veya yanlış anlaşılan cümleler ilişkilerde sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında evinin tamir edildiğini görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında evin tamir edildiğini görmek vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, zaman içinde kendisini daha iyi yerlerde bulacağına işarettir.

Kahve falında evin içini tamir ettirmek bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine ve başarısızlık ve mutsuzlukla geçecek kötü bir dönem geçireceğine bu nedenle de oldukça zorlanacağına delalettir.

Kahve falında telefon tamir ettirmek kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, söylediği bir sözden ötürü pişmanlık duyacağına delalet eder.

Kahve falında arabayı tamir ettirmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, söz sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında ev tamir ettiğini görmek rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, dayanışma içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında güneş gözlüğü tamir ettirmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına işarettir.

Kahve falında çizme tamir ettirmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir