Kahve falında kapının kırıldığını görmek

Kahve falında kapının kırıldığını görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, rahata ereceğine ve geniş geniş yaşayacağına, hayırlı bir kısmet çıkacağına, hep dinç ve genç kalacağına, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, kazancının tükenmeyeceğine, aile hayatına adım atılacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine alamet eder.

Kahve falında kapının kırıldığını gördüyseniz:

  • Diğerlerini organize etme yeteneğiniz sizi bile şaşırtabilir.

Kahve falında dış kapının kırıldığını görmek yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında kapısı kırılmak sorunların tarihe karışacağına, yeni şeyler keşfedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kapının kırıldığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, zenginliğin kapılarının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kapı kırıldığını görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine rivayet eder.

Kahve falında evin kapısı kırılmak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ev kapısının kırıldığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında oda kapısının kırıldığını görmek inancının gönülden ve çok yüksek olacağına, Allah tarafından kendine bahşedilen yüce duygular ve kudret sayesinde de her gün şükredeceğine, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kapı kolunun kırıldığını görmek işinden çıkarılacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir