AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, kötü haberler alınacağına, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, çok kar getirecek işlere gireceğine ve muhtaç insanlara yardım etme konusunda büyük adımlar atacağına, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına işarettir.

Kahve falında kapısı açık tuvalet gördüyseniz:

  • Ani kararlardan kaçınmakta fayda var.

Kahve falında kapısı açık tuvalet görmek gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine delalet eder.

Kahve falında açık yerde tuvalet yapmak korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında etrafı açık tuvalet görmek yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine işaret eder.

Kahve falında açıkta tuvaletini yapmak artık güzel ve kolay bir hayata kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında açık yerde tuvaletini yapmak rahat edeceği ve mutlu olacağı kadarına sahip olabileceğine, gönül işlerinden yana umduğu ile karşılaşamayacağına yorulur.

Kahve falında üstü açık tuvalet görmek çok daha uzun bir ömre sahip olacağına, kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine tabir olunur.

Kahve falında açık alanda tuvalet yapmak insanların dikkatini kendi üzerine toplamak ve egosunu tatmin etmek içi bunu ulu orta her yerde, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, falı kapatan kişinin kendisi işini kuracağına, dertlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında açık alanda tuvalet görmek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir