AnaSayfa / Genel / Kahve falında evinin kapısını kilitlemek

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek ticaret hayatına atılacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, dolayısıyla da huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, tüm sorunlarının biteceğine ve endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, huzur içinde yatacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek gördüyseniz:

  • Karşılaşmanız muhtemel olan kazalar sizden kaynaklanabileceği gibi sizin hiç suçunuz da olmayabilir.

Kahve falında evinin kapısını kilitlemek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında evin kapılarını kilitlemek olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında evin kapısını kilitlemek övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına delalettir.

Kahve falında kapı kilitlemek büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında araba kapısı kilitlemek kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, eline geçen paraları tutamayacağına tabir olunur.

Kahve falında dükkan kapısını kilitlemek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına delalettir.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine, toplum hayatında başarıya, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir