AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapı kilitlemek

Kahve falında kapı kilitlemek

Kahve falında kapı kilitlemek çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, küçük bir sorunun daha fazla büyümeden sona erdirileceğine, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kapı kilitlemek gördüyseniz:

  • Siz ertelemeye çalışsanız da, mevcut bir düzenlemenin bazı parçalarının bir an önce yeniden düzenlenmeye ihtiyacı olabilir.

Kahve falında kapı kilitlemek açmak sıkıntıların aile bireylerinden alınacak yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, başarı ve zafer kazanacağına delalet eder.

Kahve falında işyeri kapısını kilitlemek duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında kapı kilitlediğini görmek çok pişmanlık duyacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına yorulur.

Kahve falında tuvalet kapısı kilitlemek ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, başarısızlığa düşeceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine, mutsuz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tahta kapı kilitlemek sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine işarettir.

Kahve falında demir kapı kilitlemek yalan söylemeyeceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında açık kapıyı kilitlemek görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde zorluk çekmeden kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir