AnaSayfa / Genel / Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, geçim derdine gireceğine, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, İslam inancına paralel bir hayat sürdürüleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin duvarının çatladığını gördüyseniz:

  • Sıkıntılı durumlar yaşasanız da geriye çekilmek yerine sizi kamçılamasını sağlayın.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, ömrünün sonuna kadar tek bir iş yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek kısmetsizlik yaşayacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına ve hayır getirecek bir kişinin haneye geleceğine, böylece olabildiğince aşama kaydedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evin çatladığını görmek yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine alamet eder.

Kahve falında camın çatladığını görmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir