AnaSayfa / Genel / Kahve falında duvarların çatladığını görmek

Kahve falında duvarların çatladığını görmek

Kahve falında duvarların çatladığını görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, tertemiz ve yepyeni bir sayfa açılacağına, kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, bahtının ve geleceğinin de parlak olacağına, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına delalet eder.

Kahve falında duvarların çatladığını gördüyseniz:

  • Bazı konuları net bir şekilde görmeye başlayabilirsiniz.

Kahve falında depremde evinin duvarının çatladığını görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, anne ve babasının her zaman başında olacağına, fal sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalet eder.

Kahve falında evinin duvarının çatladığını görmek her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine yorulur.

Kahve falında evinin duvarlarının çatladığını görmek mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında duvarların çatladığını görmek sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, iş hayatını hareketlendirecek gelişmeler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında evin duvarının çatladığını görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulur.

Kahve falında evin duvarlarının çatladığını görmek zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına işaret eder.

Kahve falında binanın çatladığını görmek sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına inanılır.

Kahve falında yüzüğün çatladığını görmek malın bereketinin artmasına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir