AnaSayfa / Genel / Kahve falında evini temiz görmek

Kahve falında evini temiz görmek

Kahve falında evini temiz görmek iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, yakın arkadaşlardan biri ile tartışılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına işarettir.

Kahve falında evini temiz gördüyseniz:

  • Kutlama yapılması gereken şeyler söz konusu olabilir.

Kahve falında evin içinde temiz su görmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına yorulur.

Kahve falında evin temizlenmesini görmek mal ve mülk sahibi olacağına, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında evinin temiz olduğunu görmek dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evinin temizlendiğini görmek özgüveninin artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına işarettir.

Kahve falında evini temiz su bastığını görmek huzur içinde yaşayacağına, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde temiz su görmek tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına inanılır.

Kahve falında evini temiz görmek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının evinde temizlik yapmak yakın bir zamanda fal sahibini bulacağına, çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir